Startpagina

Ons verhaal

De VAVATO-ervaring

"Gebruikersvriendelijk. Mobielvriendelijk. Veilingvriendelijk.”

VAVATO is een high-end, online veilinghuis gespecialiseerd in industriële goederen, overstock en faillissementsgoederen, opgericht door drie enthousiaste ondernemers in 2015.

Ons doel is eenvoudig: bieden eenvoudig, toegankelijk en leuk maken. Waarom? Omdat wij vinden dat veilingen niet langer ‘old school’ en complex hoeven te zijn. Bij VAVATO bieden we al onze klanten een uitzonderlijke online ervaring.

Onze visie op ondernemen is doordacht en voordelig: VAVATO zet overstocks om in cash, waardoor nieuwe investeringen sneller mogelijk worden.

We organiseren regelmatig opendeurdagen op ons hoofdkantoor in Sint-Niklaas, België, zodat u onze veilingen van dichtbij kunt bekijken.

Ons innovatieve platform is ook compatibel met mobiele apparaten. Laat uw computer achter, pak uw smartphone bij de hand en houd onderweg uw biedingen bij!

Wij maken de wereld van online veilingen leuker! #happyvavato

Maak kennis met de trotse oprichters

Wij zijn drie jonge, ambitieuze en af en toe een beetje geestige ondernemers met een passie voor de branche. Maar bovenal zijn we drie beste vrienden. We hebben elke dag plezier terwijl we doen wat we graag doen.

Dankzij jarenlange ervaring, een strategische aanpak en een frisse kijk op de online veilingmarkt, kunnen wij u een echte #happyvavato-ervaring bieden.

GELUKKIG VAVATO!

  • Kevin Van de Vyver, Pieterjan Van Emelen en Fons Tooten